HomeArrows ICT Solutions B.V.

Arrows ICT Solutions B.V.

Opgericht in 2006 door Luc Pijls en ontstaan uit zijn passie om ICT probleemloos te laten werken.

Vanaf het moment dat hij de eerste ICT uitdaging had opgelost (het partitioneren van een 105 MB schijf in meerdere schijven destijds) wist hij het, dit is vet!  

We willen een no-nonsense ICT dienstverlener zijn die voor een vast en voorspelbaar bedrag per maand met 100% zekerheid ervoor zorgt dat jullie ICT betrouwbaar werkt, zonder gedoe.  

Wat hierbij centraal staat is dat wij jou, als ondernemer, helpen om (nog) beter te worden. Natuurlijk weten we niet altijd alles en ook wij maken fouten, maar jij kunt altijd werken zonder gedoe. Dit doen we al meer dan 15 jaar en dat blijven we doen! 

Om dit te onderstrepen zijn we in 2021 gecertificeerd voor de NEN 7510, ISO 27001 en de
ISO 9001. Want je kunt ons natuurlijk wel aardig vinden, maar een certificering geeft de zekerheid en garanties die jij mag verwachten. 

Denken we op de juiste manier en kunnen we je helpen?

Dat mag jij vooral bepalen!  Om je hierbij te helpen delen we hieronder hoe wij denken over ICT: 

  • Kwaliteit is geborgd in processen. We werken met professionals en vertrouwen hun beoordelingsvermogen, maar borgen zaken ook in processen, procedures en checks om kwaliteit en resultaat voorspelbaar te maken.  
  • De verbindende factor (en vaak ook de bron van fouten) in de ICT is de mens. Zowel voor Arrows ICT intern als voor onze klanten zorgen we niet alleen voor hardware en een betrouwbare ICT omgeving, maar ook voor ondersteuning en advies. Dit zodat jouw ICT het vandaag doet, morgen nog veilig is en passend blijft bij jullie ambities en (nieuwe) technische ontwikkelingen. 
  • Jij bent het uitgangspunt. Met alles wat we doen hebben we de focus op het creĆ«ren van toegevoegde waarde voor jou, met als einddoel een blije klant, jij dus. 
  • ICT is (helaas) niet perfect en soms gaan er dingen fout. We focussen op het strak monitoren van jouw ICT en hebben 100% focus op het voorkomen van storingen, datalekken en cybergevaar. Zo kun jij je concentreren op dat waar je goed in bent, wij zorgen ervoor dat ICT altijd werkt zoals jij wilt en verwacht. 
  • Verantwoordelijkheid is de basis. Al onze medewerkers zijn professionals en zijn zelfsturend, proactief en zorgen ervoor dat jij altijd kunt werken en niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd. We regelen het!